Διυλιστήριο: Το ''Πρώτο Θέμα'' σε ρόλο υπερασπιστή της ύποπτης για κακούργημα Σαββαίδου στην Κομισιόν

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το ''Πρώτο Θέμα'' σε ρόλο υπερασπιστή της ύποπτης για κακούργημα Σαββαίδου στην Κομισιόν


Το Διυλιστήριο λέει : Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια .... και οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος, αναρωτιόμαστε, δεν γνώριζαν γιατί διώκεται η κυρία Σαββαίδου ;
Διαβάστε το άρθρο από το Πρώτο Θέμα

«Διευκρινίσεις» από τις ελληνικές αρχές για την απομάκρυνση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως έκανε γνωστό η εκπρόσωπος του Μοσκοβισί, Ανίκα Μπρέινχαρτ, απαντώντας σε ερώτηση του «Πρώτου ΘΕΜΑτος»

Ηχηρή υπενθύμιση στην ελληνική κυβέρνηση έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις δεσμεύσεις της στους Θεσμούς για την ανεξαρτησία οργανισμών-«κλειδιά», αναφερόμενη στο θέμα της καρατόμησης της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πιέρ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπρέιντχαρτ, επανέλαβε, έπειτα από ερώτηση του ανταποκριτή του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» στις Βρυξέλλες, τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στους Θεσμούς, αποφεύγοντας όμως να πάρει σαφή θέση.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου, Ανίκα Μπρέιντχαρτ: «Η Επιτροπή καταγράφει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και είσπραξης είναι μία από τις κύριες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η αυτονομία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι στο κέντρο της θεσμικής αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει δεσμευθεί, ως μέρος αυτού του προγράμματος, να "ενδυναμώσει τη θεσμική και επιχειρησιακή ανεξαρτησία των οργανισμών-κλειδιά, όπως η Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και η ΕΛΣΤΑΤ"».



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus