Διυλιστήριο: Εντολή για διακοπή του ρεύματος σε 100.000 κακοπληρωτές έχει δώσει η ΔΕΗ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Εντολή για διακοπή του ρεύματος σε 100.000 κακοπληρωτές έχει δώσει η ΔΕΗ

Εντολή για διακοπή του ρεύματος σε 100.000 κακοπληρωτές έχει δώσει η ΔΕΗ όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης. Σε δηλώσεις του στο MEGA υποστήριξε ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και θα μπορούσαν κάτω υπό προϋποθέσεις να πληρώσουν.


Το «σαφάρι» της ΔΕΗ για την εξεύρεση των κακοπληρωτών θα συνεχιστεί, με τους απλήρωτους λογαριασμούς να ανέρχονται σε 2.100.000. Οι λογαριασμοί εξοφλούνται με δυσκολία στις περισσότερες των περιπτώσεων.


Στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα βλέπεις ανθρώπους να στέκονται στην ουρά στο ειδικό μηχάνημα, για να βάλουν έστω και λίγα χρήματα στον λογαριασμό, προκειμένου αυτός να "κινηθεί" και να μην μπουν στη λίστα με αυτούς που θα τους κόψουν το ρεύμα, ενώ με δυσκολία αποπληρώνεται και η δόση που έχει προκύψει στο πλαίσιο διακανονισμού.

ΠΗΓΗ: enikonomia

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus