Διυλιστήριο: Το ''μεγαλείο'' του Έλληνα

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Το ''μεγαλείο'' του Έλληνα

Από μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Petros Damianos Karagiannopoulos

Οσο χαζος ειναι τουτος εδω ο κοσμος, ο Ελληνας τοσο φροντιζει να επιδεικνυει την βαθια του ποιοτητα στις δυσκολες στιγμες, πραγμα που φαινεται ακομη περισσοτερο στη συγκριση με τους "πολιτισμενους" κεντρο-βορειοευρωπαιους.

Οταν η Γερμανια και η Σουηδια δεχοντουσαν οι μεν Τουρκους και οι δε Κοσοβαρους με το τσουβαλι διαφημιζοντας την "ανθρωπια" τους, αλλα στην πραγματικοτητα ηταν καθαρα πολιτικοι οι λογοι τους εμεις εδω ημασταν αξεστοι και αφιλοξενοι, και ας ειχαμε δωσει εκεινη την περιοδο φαγητο στη μιση Αλβανια που ειχε ερθει Ελλαδα.


Και τωρα, ακομη και εμεις που αντιλαμβανομαστε ακρως ρεαλιστικα τον κοσμο, που βλεπουμε τις σκοπιμοτητες της Τουρκιας στην προωθηση των μεταναστευτικων ροων προς τη χωρα μας χρονια τωρα, που στηριζουμε τον φραχτη στον Εβρο και βεβαια απ την αλλη παραδεχομαστε και τα δικα μας εγκληματα, αυτα που μας κυνηγανε ακομα στο ΕΔΔΑ, σημερα που η κατασταση στη Συρια και στο Ιρακ ειναι αφορητη και με την Τουρκια να συνεχιζει να μας στελνει κοσμο για να μας φερνει σε δυσκολη θεση, ιδιως τωρα που δεν παιζει φραγκο, το μονο που προσπαθουμε ειναι να μην πνιγεται ο κοσμος στο Αιγαιο και να καταγραφονται νορμαλ, να χουν τα χαρτια τους και να επιβιωνουν.

Την ωρα που κατι Σλοβενοι και Λουξεμβουργιοι, που διατεινονταν εναντιον του "Fortress Europe", δεχονται καμια κατοσταρια νοματεους και ζητανε τα ευσημα του πλανητη ολου και τα συνορα τους κλειστα, που στη Γερμανια γινονται διαδηλωσεις εναντιον των μεταναστων, ο γνωστος ο μαλακας ο Ελληνας, ο φοβικος, ο φτωχοποιημενος, ο απαιδευτος, ενδιαφερεται μονο να μην πνιγουν αλλα παιδακια, να μην μεινει αλλος κοσμος στο δρομο. Εστω και στη θεωρια, εστω και με το 6% του 55% που ψηφιζει και ειναι ναζι να βγαζει το σκασμο, χωρις να μας,νοιαζει το μελλον αν θα μεινουν εδω, αν θα μας φανε τις δουλειες (τις ποιες;), αν θα "αλλοιωθουμε σαν εθνος" (με τετοια δημογραφικα και μεταναστευση απο μερους μας αυτο δεν το γλιτωνουμε ετσι κι αλλιως).

Γιατι αν εχουμε κατι στο DNA μας, οπως και επιλεξαμε να μεγαλωσουμε, να συμπεριφερομαστε, οπως και να μας μεγαλωσε το μπουρδελο το κρατος και οι γονεις μας, αυτο που επικρατει στο τελος ειναι ο Ξενιος Ζευς και η Χριστιανικη Αγαπη

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus