Διυλιστήριο: Ανακοινώθηκε η υποθαλάσσια σύνδεση του Περάματος με τη Σαλαμίνα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκε η υποθαλάσσια σύνδεση του Περάματος με τη Σαλαμίνα



Τη σύνδεση του Περάματος με τη Σαλαμίνα με υποθαλάσσια σήραγγα, ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ΧρήστοςΣπίρτζης και γγ Δημοσίων Έργων Γιώργος Δέδες. «Είναι ένα έργο παραχώρησης που θα κουμπώσει μαζί κι ένα οδικό κομμάτι προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

Ο Υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης (EBRD), για θέματα παραγωγικών επενδύσεων και έργων στον τομέα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός τα έργα αυτά είναι: Η επέκταση του μετρό στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η σιδηροδρομική Εγνατία. Η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών δικτύων. Οι επεκτάσεις των προαστιακών αλλά και οι αναβαθμίσεις των λιμανιών της χώρας. «Από αυτά», είπε ο υπουργός, «τίποτα δεν είχε προγραμματιστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για τα λιμάνια που εντάσσονται στα διευρωπαϊκά δίκτυα, το λιμάνι του Λαυρίου, η σύνδεση του λιμανιού της Ραφήνας με τον προαστιακό. Είναι μια μεγάλη λίστα έργων».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus