Διυλιστήριο: Για ύποπτες συναλλαγές 10 δισ. δολαρίων ερευνάται η Deutsche Bank

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Για ύποπτες συναλλαγές 10 δισ. δολαρίων ερευνάται η Deutsche Bank


Ύποπτες συναλλαγές ύψους 4 δισ. δολαρίων εντόπισε η Deutsche Bank σε επιχειρήσεις της στην Ρωσία καθώς και το ποσό των 6 δισ. δολαρίων από εικονικές συναλλαγές (mirror trading) των πελατών.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg, ότι η τράπεζα, η οποία έχει την έδρα της στη Φρανκφούρτη έχει προχωρήσει σε συναλλαγές ύψους 10 δισ. δολαρίων που δεν έχουν ελεγχθεί για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος", εξαιτίας της κίνησης κεφαλαίων από πελάτες που κρατούσαν χρήματα στη Ρωσία.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας μοιράστηκε τις διαπιστώσεις αυτές με τις διεθνείς αρχές τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg. Οι εισαγγελείς των ΗΠΑ είχαν αναφέρει προηγουμένως ότι εξετάζουν κατά πόσο οι εικονικές συναλλαγές της Deutsche Bank μπορεί να μας έχουν παραβιάσει τους κανόνες για την προστασία από το ξέπλυμα χρήματος. Παράλληλα, αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επίσης ενημερωθεί για τις ύποπτες συναλλαγές.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus