Διυλιστήριο: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! «Θα εισβάλω στη Συρία με 15.000 στρατιώτες και τανκς!»

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! «Θα εισβάλω στη Συρία με 15.000 στρατιώτες και τανκς!»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επιστροφή του από το Κατάρ!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Ερντογάν απάντησε με μια βαρύγδουπη δήλωση πως η Τουρκία είναι έτοιμη να εισβάλει με 15.000 στρατό και με τεθωρακισμένα οχήματα στα εδάφη της Συρίας.

Η απάντηση που έδωσε ήταν για το ποια θα είναι μια πιθανή αντίδραση της Τουρκίας ενάντια στο σοσιαλιστικό κουρδικό κόμμα PYD στη βόρεια Συρία, εάν αυτό κινούσε τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) σε εδάφη που η Τουρκία δεν θέλει να περιέλθουν στον έλεγχο των Κούρδων.

Οι συγκεκριμένοι 15.000 Τούρκοι στρατιώτες που προορίζονται για να χτυπήσουν τους Κούρδους της Συρίας δεν είναι οι δυνάμεις που έχουν ήδη παραταχθεί κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας – Συρίας, αλλά βρίσκονται αλλού, σε συγκεκριμένη τοποθεσία και είναι έτοιμοι να επέμβουν στη Συρία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αυτές τις δηλώσεις επιστρέφοντας από το Κατάρ το οποίο είχε πάει για να διαπραγματευτεί για παροχή φυσικού αερίου, επισημαίνοντας ακόμα ότι η Τουρκία και οι δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού συμπολεμούν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus