Διυλιστήριο: Aπόφαση του Ευρωκοινοβουλίου - Άρση ασυλίας για Κούλογλου και Κύρτσο

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Aπόφαση του Ευρωκοινοβουλίου - Άρση ασυλίας για Κούλογλου και Κύρτσο

Την άρση της ασυλίας των κ. Κύρτσου και Κούλογλου αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων

Την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί, τον Οκτώβριο του 2015, από το Γραφείο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Ελλάδος. 

 Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του reporter.gr, Νίκο Ρούσση, το αίτημα για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ αφορά, την απαίτηση των ελληνικών αρχών προκειμένου να δικασθεί, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης του σωφρονιστικού προσωπικού των φυλακών της Πάτρας, που είχε διαπράξει το 2010 ως δημοσιογράφος. 

 Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου προχώρησε επίσης σε άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κύρτσου, απόφαση που ικανοποιεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που υποβλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο τον Ιούλιο του 2015 και αφορά καταγγελία της Επιθεώρησης Εργασίας Ανατολικής Αττικής, για την μη καταβολή μισθών σε εργαζόμενο στις εκδοτικές επιχειρήσεις του σημερινού ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. 

 Μετά την άρση της ασυλίας του Γιώργου Κύρτσου, ανοίγει ο δρόμος για την δικαστική δίωξη του, για το αδίκημα της μη πληρωμής, μέρους των μισθών ενός πρώην υπαλλήλου του, στις εφημερίδες που εξέδιδε το 2013. 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus