Διυλιστήριο: Τα ΕΛΠΕ θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τα ΕΛΠΕ θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα ΕΛΠΕ και οι εργαζόμενοι του θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη για το Χαμόγελο του Παιδιού

Έντεκα μη κυβερνητικές οργανώσεις επέλεξαν να υποστηρίξουν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και, σε αυτό το πλαίσιο, για μια ακόμη χρονιά, δεν θα προσφερθούν εταιρικά δώρα σε πελάτες και συνεργάτες του ομίλου. 

Λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, συμφώνησαν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και τα φετινά Χριστούγεννα του 2015 να μην πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αλλά να ενισχυθεί το έργο μη κυβερνητικών οργανώσεων, που στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. 

Ειδικά, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποφασίστηκε να καλυφθεί πλήρως η οφειλή για ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας. 

Σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του ομίλου, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, Στάθης Τσοτσορός, ο διεθύνων σύμβουλος ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, Παναγιώτης Πετρούλιας και η γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών ομίλου, Σταματία Ψυλλάκη, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο, προκειμένου να τους επιδώσουν επιταγή για την πληρωμή της οφειλής.

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus