Διυλιστήριο: Νέα λίστα από τον Φαλτσιανί στα χέρια της κυβέρνησης

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Νέα λίστα από τον Φαλτσιανί στα χέρια της κυβέρνησης

Νέα λίστα από τον Φαλτσιανί στα χέρια της κυβέρνησης 

Λίστα με χιλιάδες διεθνείς συναλλαγές παρέλαβε από τον Ερβέ Φαλτσιανί, πρώην υπάλληλο της ελβετικής τράπεζας HSBC, παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, αποκάλυψε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Τετάρτης. 

Ο Αλ. Τσίπρα πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποκάλυψε ότι νέα λίστα με χιλιάδες διεθνείς συναλλαγές παρέδωσε στον γγ της κυβέρνησης ο κ. Φαλτσιανί. 

Καταιγιστικές εξελίξεις στον κρίσιμο τομέα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, καθώς αποκάλυψε ότι ο γγ της κυβέρνησης κ. Καλογήρου, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο εξωτερικό με τον κ. Φαλτσιανί, από τον οποίο παρέλαβε λίστα με χιλιάδες διεθνείς συναλλαγές και την παρέδωσε στον εισαγγελέα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φαλτσιανί ήταν αυτός που είχε παραδώσει και τη λίστα Λαγκάρντ.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus