Διυλιστήριο: Άλλο που δεν θέλει ο ΓΑΠ. Λέει ναι στην πρόσκληση Γεννηματά

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Άλλο που δεν θέλει ο ΓΑΠ. Λέει ναι στην πρόσκληση Γεννηματά


Άλλο που δεν ήθελε ο ΓΑΠ. Έχοντας διασπάσει το ΠΑΣΟΚ και βρισκόμενος στο πολιτικό περιθώριο μετά την παταγώδη αποτυχία του ΚΙΔΗΣΟ προσπαθεί εναγωνίως να ξαναβρεθεί στο πολιτικό προσκήνιο.

Θετικός στην πρόταση-πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά δήλωσε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την κοπή της πίτας του ΚΙΔΗΣΟ, σύμφωνα με το pontiki.gr

Υποστήριξε ότι πρέπει «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο». Πρόσθεσε ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα συμβάλλει για μια προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμενα.

Κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη ΝΔ λέγοντας ότι δεν αρκεί η συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά είναι απαραίτητη η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και η συζήτηση θα πρέπει να στοχεύει σ’ ένα πολιτικό πλαίσιο.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus