Διυλιστήριο: VIDEO - Πλημμύρισαν το κέντρο χιλιάδες δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, φαρμακοποιοί

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

VIDEO - Πλημμύρισαν το κέντρο χιλιάδες δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, φαρμακοποιοί


«Ψέμα κάθε λέξη, στο στόμα του Αλέξη» ένα από τα συνθήματα που κυριαρχούν - Κρέμασαν συμβολικά τις γραβάτες τους στα δέντρα στον Αγνωστο Στρατιώτη οι δικηγόροι - Μαζική διαμαρτυρία και πορεία στη Βουλή - Αριστεριστές επιχείρησαν να χτυπήσουν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ


Πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας οι χιλιάδες επιστήμονες που κατέβηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες σε διαδήλωση ενάντια στο Ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου. Στις 11:30 το πρωί συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια περισσότεροι από επτά χιλιάδες δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί, φοροτεχνικοί και δεκάδες άλλοι επιστήμονες, αυτοπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό κυβερνητικό νομοσχέδιο, με μια εξίσου μεγαλειώδη με την προηγούμενη συγκέντρωση.

Με τις γραβάτες... στο πουκάμισο και κρατώντας άλλες στα χέρια, οι δικηγόροι φωνάζουν συνθήματα όπως: «Όλοι στο δρόμο να αλλάξουμε το νόμο», «Ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη», «Κάτσε καλά Κατρούγκαλε», «Κατρούγκαλε παραιτήσου», «Αγώνας διαρκείας είναι η απάντηση στον υπουργό εργασίας». Ακόμη, οι δικηγόροι φωνάζουν: «Κατρουγκαλε και Τσίπρα ακούστε το καλά αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά», αλλά και «Ανοίξτε τις πόρτες να φύγουνε οι κότες», «Ανοίξτε τις πύλες να φύγουν οι ξεφτίλες», ακούγονται επίσης από τους συγκεντρωμένους.

Η πορεία των συγκεντρωμένων ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι με κατεύθυνση το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου και κατόπιν τη Βουλή.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι δικηγόροι αποσπάστηκαν από την υπόλοιπη πορεία και στάθηκαν μπροστά στο από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Εκεί άρχισαν ξανά να φωνάζουν συνθήματα, όπως «Κάτσε καλά Κατρούγκαλε», ενώ στη συνέχεια έκαψαν ΦΕΚ διορισμών και ζήτησαν την παραίτηση του υπουργού Εργασίας. Αμέσως μετά κρέμασαν τις γραβάτες τους σε δέντρα που βρίσκονται δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη και στάθηκαν προσοχή για να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus