Διυλιστήριο: Απίστευτο: «Μνημόνιο» στους τζιχαντιστές

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο: «Μνημόνιο» στους τζιχαντιστές



Σε περικοπές φαίνεται ότι προχωρά το ISIS, μειώνοντας τον μισθό των μαχητών του κατά 50%. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα Jerusalem Post, η οποία αναφέρεται σε ένα έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το οποίο η ηγεσία της αιμοσταγούς οργάνωσης αποφάσισε να κόψει τους μισθούς όλων των μαχητών, λόγω «εξαιρετικών συνθηκών», που ωστόσο δεν αναφέρονται λεπτομερώς.

Οι αεροπορικές επιδρομές του Δεκεμβρίου από την συμμαχία με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ράκα της Συρίας έχει δημιουργήσει προβλήματα στους φανατικούς ισλαμιστές. Τον ίδιο μήνα, βρισκόταν σε εξέλιξη και η εκστρατεία του ιρακινού στρατού για την απελευθέρωση της πόλης Ραμαντί.

Η οικονομική κατάσταση του Ισλαμικού Κράτους είναι χειρότερη σήμερα, έναν μήνα περίπου μετά την δημοσιοποίηση του εγγράφου. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας βίντεο από αμερικανική επιδρομή, στην οποία στόχος ήταν ένα κτίριο στο οποίο ήταν αποθηκευμένα εκατομμύρια δολάρια των τζιχαντιστών.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus