Διυλιστήριο: Φιάξανε θάλαμο αυνανισμού στην Times Square

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Φιάξανε θάλαμο αυνανισμού στην Times Square



Διαθέτει όλα τα απαραίτητα βοηθήματα και είναι δωρεάν

Εταιρεία που κατασκευάζει σeξουαλικά βοηθήματα αποφάσισε να κάνει μία απίστευτη καινοτομία, δημιουργώντας έναν θάλαμο αυνανισμού (!) ακριβώς στο κέντρο του Μανχάταν.

Συγκεκριμένα ένας δρόμος που έχει «δει» πολύ σeξ στο πέρασμα των δεκαετιών, η Τάιμς Σκουέρ θα είναι αυτός που θα φιλοξενήσει τον εν λόγω θάλαμο.

Το εν λόγω κοινωνικό πείραμα ονομάζεται «GuyFi», κατά παράφραση του «WiFi» . περιλαμβάνει καρέκλα, λάπτοπ και βέβαια, κουρτίνα ώστε να μην υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Άνταμ Λιούις υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα είναι το καλύτερο αγχωλυτικό για τους εργαζόμενους που είναι γεμάτοι με στρες: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8ωρο είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν. Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν… το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή».

Η εταιρεία αυτή δεν είναι η πρώτ φρά που έρχεται στο προσκήνιο, καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε δημιουργήσει έναν δονητή απευθυνόμενο σε άντρες, τον «Guybrator».

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας πάντως, δεν θα μπορούσαν να βρουν καταλληλότερο μέρος για να φτιάξουν τον συγκεκριμένο θάλαμο. Η Τάιμς Σκουέρ στο παρελθόν ήταν ο «παράδεισος» του σeξ στη Νέα Υόρκη. Ήταν γεμάτη με σeξ σοπ και σeξ σόου, αλλά και πολλούς κινηματογράφους που έπαιζαν ταινίες πορνό, καθώς και ιερόδουλες.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus