Διυλιστήριο: VIDEO - Εργοστάσιο στην Τουρκία έφτιαχνε «μαϊμού» σωσίβια και πλούτιζε σε βάρος των προσφύγων

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

VIDEO - Εργοστάσιο στην Τουρκία έφτιαχνε «μαϊμού» σωσίβια και πλούτιζε σε βάρος των προσφύγων

Εκτός προδιαγραφών - οι τελευταίοι που πνίγηκαν αυτά φορούσαν

Σοκάρει η αποκάλυψη του Γαλλικού Πρακτορείου και του Dogan για το εργοστάσιο στην Τουρκία που κατασκεύαζε «μαϊμού» σωσίβια πλουτίζοντας σε βάρος των προσφύγων.

Η αστυνομία της Σμύρνης ανακάλυψε το εργοστάσιο όταν παρατήρησε ότι αρκετοί από τους πρόσφυγες που πνίγηκαν πρόσφατα και τα πτώματά τους ξεβράστηκαν στις τουρκικές ακτές, φορούσαν σωσίβια μάρκας Yamaxa (προφανώς οι κατασκευαστές ήθελαν να μιμηθούν τα εξαιρετικά προϊόντα της Yamaha).

«Πουλάμε μόνο ένα ή δύο ζευγάρια παπούτσια την ημέρα» είπε ένας υπάλληλος καταστήματος στον Guardian για να συνεχίσει: «Αλλά πουλάμε 100 με 300 σωσίβια. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ήταν χιλιάδες, τα εργοστάσια δεν προλάβαιναν».




Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus