Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Γρηγοριάδης ονοματίζει την διαπλοκή του Mega μέσα στο Mega

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

VIDEO - Ο Γρηγοριάδης ονοματίζει την διαπλοκή του Mega μέσα στο Mega

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην εκπομπή "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη την Τρίτη το Βράδυ. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα κανάλια, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις άδειες και στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αυτό

Στο παρακάτω βίντεο ο Κλέων Γρηγοριάδης, μιλώντας για την διαπλοκή στα κανάλια, ανέφερε πως αυτή είναι δεδομένη σημειώνοντας το παράδειγμα του κ. Μπόμπολα ο οποίος όπως αναφέρει είναι μεγαλομέτοχος του καναλιού MEGA αλλά και εμπλέκεται με την εταιρεία που παρεμβαίνει στις Σκουριές για τα μεταλλεία χρυσού.

Συγκεκριμένα είπε " κάθε φορά που κάνει αυτό το κανάλι ρεπορτάζ για την ιστορία στις Σκουριές της Χαλκιδικης, δεν θα πρεπε να περνάει μια ταινία από κάτω που να αναφέρει ΠΡΟΣΟΧΗ: μεγαλομέτοχος αυτού του καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος της εταιρείας για την οποία μιλάει το ρεπορταζ".

Εμείς να συγχαρούμε τον ηθοποιό γιατί παρόλο η δουλειά του υφίσταται μόνο από αυτά τα κανάλια διαπλοκής, είχε το σθένος να τα κατονομάσει. Μακάρι όλοι μας να κάναμε το ίδιο στον όποιο χώρο βρισκόμαστε ....

Δείτε τον Γιάννη Πρετεντέρη πως "καταπίνει" την γλώσσα του!



Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus