Διυλιστήριο: VIDEO - Καταψηφίζουν οι ΑνΕλ την τροπολογία για την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής | Σκληρή γλώσσα από Δ. Καμμένο

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

VIDEO - Καταψηφίζουν οι ΑνΕλ την τροπολογία για την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής | Σκληρή γλώσσα από Δ. Καμμένο



Με τις 16 ψήφους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔημΑρ αναμένεται να «περάσει» η υπουργική τροπολογία για την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μετά την καταψήφισή της από τους ΑνΕλ. Αυτό προκύπτει μετά και την εκρηκτική τοποθέτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

«Τα κόκκινα δάνεια του Μεγάρου Μουσικής δεν μπορούμε να τα φεσώνουμε στον Έλληνα φορολογούμενο», υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί οι “Φίλοι της Μουσικής”», κατηγορώντας την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών από το 2011 μέχρι σήμερα, μετά τις αλλεπάλληλες ανανεώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και «γιατί δέχτηκαν το 2011 να συγχωρήσουν 11 εκατ. € σε έναν οργανισμό που ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τα ΜΜΕ». Ο κ. Καμμένος συνέχισε, αναρωτώμενος γιατί «φίλε του κλαρίνου, πάρε 250 εκατ.€;». «Γιατί φορτώνετε στο δημόσιο το κόστος του payroll;» συνέχισε να ανατωτιέται, ενώ κατέληξε ότι η κυβέρνηση με αυτή την τροπολογία κινείται σε λάθος κατεύθυνση. «Φεσώνουμε τον έλληνα φορολογούμενο, ενώ συγχωρούμε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και δίνουμε συγχωροχάρτι στις κυβερνήσεις τους.

«Θα ξαναδώσουμε δάνεια για βιολιά; Καλύτερα στη Φιλαρμονική της Βιέννης», σχολίασε και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίζουν την τροπολογία, η οποία και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο Παρασκευή, καθώς τη συζήτηση θα συνεχιστεί και σε δεύτερη συνεδρίαση.



Ειρήνη Κωστάκη

http://www.diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus