Διυλιστήριο: Ο Bernie Sander για την Εληνική κρίση και το ΔΝΤ(βίντεο)

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο Bernie Sander για την Εληνική κρίση και το ΔΝΤ(βίντεο)


Σκέφτομαι μελαγχολώντας, ότι οποιοσδήποτε μη Έλληνας γνώστης των γεγονότων ακούσει αυτό το απόσπασμα, θα θεωρήσει αυτονόητο ότι όλο το Ελληνικό λόμπυ στην Αμερική θα υποστήριζε αυτόν τον υποψήφιο. 'Οτι δεν θα υπήρχε Ελληνοαμερικανός που να μην τον ψήφιζε και που δεν θα στρατευόταν ως εθελοντής στην καμπάνια του. Ότι θα είχε κινητοποιηθεί ολόκληρη η ομογένεια σε κάθε Ελληνική παροικία για να δώσει ένα μήνυμα στο Κλιντονέικο και σε όλη την πολιτική σαβούρα των ΗΠΑ ότι η θνήσκουσα Ελλαδίτσα δεν έχει καμμία διάθεση να τους αφήσει χρόνους, όπως θα επιθυμούσαν.

Και βεβαίως θα επλανάτο πλάνην οικτράν. Κι εμείς οι Έλληνες ξέρουμε το λόγο: Δυστυχώς, ένα σημαντικό μέρος των «Ελλήνων» αλλά και των περίφημων «πανελλήνων» είναι καθαρά ταξικά τοποθετημένοι στο πλευρό των κερδοσκόπων και θα είναι έτσι, ακόμη κι αν δουν τους συμπολίτες τους να πεθαίνουν στους δρόμους και να τους παίρνουν με τα κάρα.

Θα βλέπουν ειδήσεις από τις πισίνες τους στο Αμέρικα ή αλλαχού και θα κουνάνε το κεφάλι για τους τεμπέληδες στην Ελλάδα που τους ντροπιάζουν στους ξένους φίλους τους. Είναι οι ενταγμένοι στο σύστημα, οι παρτάκηδες, οι ιδεολόγοι νεοφιλελέδες. Κάποιοι απ' αυτούς και δηλωμένοι φασίστες, κουμουνιστοφάγοι που έχουν τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που θεωρούν τον Σάντερς (αν είναι δυνατόν)... αναρχοκομμουνιστή!


(για να δείτε ελληνικούς υπότιτλους πατήστε κάτω δεξια το κουμπάκι cc)
Το σχόλιο είναι από Kostis Bassogiannis.
www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus