Διυλιστήριο: 2,3 δις το νέο “λάθος” του ΔΝΤ ( και των εδώ υποστηρικτών του ) εις βάρος της Ελλάδας.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

2,3 δις το νέο “λάθος” του ΔΝΤ ( και των εδώ υποστηρικτών του ) εις βάρος της Ελλάδας.

Νέο “ολέθριο λάθος” που πια παραπέμπει σε έγκλημα εκ προμελέτης, εις βάρος του ελληνικού λαού, από το ΔΝΤ και τους εδώ υποστηρικτές του ( Κυριάκο, ΔΟΛ, ΣΚΑΙ και την κεντροαριστερή πτέρυγα των “βάστα Σόιμπλε” ), αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία της Eurostat για φετινό πλεόνασμα 0,7%! Το ΔΝΤ προέβλεπε “πρωτογενές έλλειμμα” ( δόκιμος όρος … ) για φέτος 0,9, άρα το … νέο “λάθος” του στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι της τάξης του 1,6% του ΑΕΠ, για φέτος, που σε νούμερα μεταφράζεται σε … 2,3 δις ! Να υπενθυμίσουμε ότι το ΔΝΤ ( Τόμσεν-Βελκουλέσκου και Λαγκάρντ) επιμένουν να μπλοκάρουν τη συμφωνία για την αξιολόγηση ( παίζοντας το παιχνίδι του Σόιμπλε που η τελευταία του ελπίδα για Grexit θα πεθάνει αν προχωρήσουμε σε συζήτηση για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους … ), προβάλλοντας το εκτός συμφωνίας αυθαίρετο αίτημα για εξτρά προληπτικά μέτρα 3 δις, για το … πλεόνασμα του 2018 …!!!


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

comments powered by Disqus