Διυλιστήριο: Πορείες στο Ισραήλ για την απελευθέρωση του λοχία Elor Azaria που δολοφόνησε εν ψυχρώ τραυματισμένο Παλαιστίνιο(βίντεο+18)

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πορείες στο Ισραήλ για την απελευθέρωση του λοχία Elor Azaria που δολοφόνησε εν ψυχρώ τραυματισμένο Παλαιστίνιο(βίντεο+18)

Ο κόσμος είχε σοκαριστεί όταν ένα βίντεο πριν ένα μήνα, έδειχνε έναν Ισραηλινό στρατιωτή να σκοτώνει ένα τραυματισμένο Παλαιστίνιο.

Υπήρξε παγκόσμια κατακραυγή, όμως στο Ισραήλ διαδηλώνουν υπέρ του.
60.000 χιλιάδες υπογραφές μαζεύτηκαν, ώστε ο Elor Azaria να αναγνωριστεί σαν ήρωας. Και μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το 57% των Ισραηλινών πιστεύει πως η σύλληψη του είναι αδικαιολόγητη.



Ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ στην ουσία υποστήριξε τον στρατιώτη λέγοντας πως το δικαστήριο πρέπει να σκεφτεί τις συνθήκες που επικρατούσαν όσον αφορά το "επεισόδιο".
"οι στρατιώτες μας δεν είναι δολοφόνοι, δρουν ενάντια δολοφόνων" είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου λέει ότι ο Elor φοβήθηκε πως ο Παλαιστίνιος είχε κρυμμένη βόμβα.

Γκρουπ ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι οι Ισραηλινοί πυροβολούν τραυματίζοντας και πολλές φορές σκοτώνοντας Παλαιστίνους  χωρίς να το πολυσκεφτούν. Παρόλα αυτά Ηνωμένα έθνη, ΕΕ και ΗΠΑ λένε ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την χώρα του.

δείτε το βίντεο της δολοφονίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


Γιατί λοιπόν τόσοι πολλοί Ισραηλίτες θέλουν την απελευθέρωσή του και τον αποκαλούν ήρωα;

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus