Διυλιστήριο: Ελληνική εφεύρεση με χιλιάδες εφαρμογές αλλάζει όσα ξέραμε για τον μαγνητισμό.-Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να μείνει στην Ελλάδα.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ελληνική εφεύρεση με χιλιάδες εφαρμογές αλλάζει όσα ξέραμε για τον μαγνητισμό.-Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να μείνει στην Ελλάδα.

Ο ερευνητής-εφευρετης Γιώργος Κερτσοπουλος
αλλάζει όσα γνωρίζαμε για τον μαγνητισμό.
Ό,τι είναι γνωστό μέχρι σήμερα σε όλη τη βιβλιογραφία του μαγνητισμού και ειδικότερα δηλώνει τα εξής:
Οι όμοιοι πόλοι δύο μαγνητών απωθούνται και οι ανόμοιοι έλκονται. Ως εκ τούτου, όλα τα μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά προϊόντα προκύπτουν από μία μόνο μαγνητική αλληλεπίδραση, κυρίως την ελκτική και σπανίως την απωστική, η οποία υφίσταται ανάμεσα σε δυο αντιμέτωπες μαγνητικές κατασκευές. Για παράδειγμα, όλοι οι τύποι των μοτέρ και όλες οι γεννήτριες κάνουν χρήση του επαγωγικού μαγνητικού πεδίου που δημιουργείται από την ελκτική αλληλεπίδραση που υφίσταται μεταξύ δύο ανόμοιων σε πολικότητα αντιμέτωπων μαγνητικών σωμάτων. 


Τα επιτεύγματα της εφεύρεσης περιλαμβάνουν: ιδιότητες – συμπεριφορές – χαρακτηριστικά.


Η εφεύρεση επιτυγχάνει πολλαπλές μαγνητικές αλληλεπιδράσεις και πολικότητες ανάμεσα σε δύο αντιμέτωπες μαγνητικές κατασκευές εμπλουτίζοντας τη στάθμη της τεχνικής με νέα δεδομένα, βιομηχανικά και επιστημονικά.



Οι εφαρμογές των τεχνολογικών επιτευγμάτων της εφεύρεσης


Η εφέυρεση μπορει να συμβάλλει:

1. στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της συνέπειας των προδιαγραφών στα υπάρχοντα προϊόντα και
2. στην υλοποίηση και στην υιοθέτηση νέων μεθόδων παραγωγής του σχεδιασμού νέων εξελιγμένων προϊόντων διότι είναι εφεύρεση πυρήνα, δηλαδή αμέτρητα προϊόντα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως το πυρήνα της τεχνολογίας τους αντί να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα γνώση και αφορούν τους τομείς:

Μαγνητικά και Υπέρ-αγώγιμα Υλικά/Συσκευές,
Μικρο-μηχανολογία,
Μικρο-μηχανική,
Νανοτεχνολογία σχετιζόμενη με Ηλεκτρονικά και Μικρο-ηλεκτρονικά,
Σιδηρά και Μέταλλα,
Μεταλλικές Κατασκευές,
Αερομεταφορές,
Σιδηροδρομικές Μεταφορές και Κατασκευές,
Οδικές Μεταφορές,
Συστήματα Εποπτείας Κυκλοφοριακής Μηχανικής,
Αεροναυτική Τεχνολογία,
Αεροπλάνα,
Ελικόπτερα,....κ.α (όλη την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε εδώ)

To CERN και ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» υποστηρίζουν επιστημονικά την εφεύρεση.


Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο που δουλέυουν στο CERN αγκάλιασαν την εφεύρεση του Γ. Κερτσόπουλου και σαν μέλος  της οργανωτικής ομάδας του workshop του Dr. Michele Barone CERN & ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»  την Πέμπτη 7 ΑΠΡ. 2016 από τις 16:00 εως 17:30 στο ATHENS SCIENCE FESTIVAL - KAINOTOMIA & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ INNOVATHENS (ΓΚΑΖΙ-ΑΕΡΙΟΦΥΛΑΚΙΟ 2) θα παρουσιάσει  στο κοινό τις πειραματικές μαγνητικές συσκευές , Θα εκτελέσει τα πειράματα με τις 16 συνολικά αλληλεπιδράσεις που παράγονται αντί των δυο γνωστών ανάμεσα σε δυο αλληλεπιδρώνταμαγνητικά σώματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Για προσκλήσεις:
Μια ημέρα πριν, δηλαδή την Τετάρτη 6 Απρ. 2016, δηλώστε συμμετοχή να κρατήσετε θέση διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες στο: info@athens-science-festival.gr Επίσης, θα πρέπει να έρθετε έως και 15 λεπτά πριν, δηλαδή έως και τις 15:45, διότι οι θέση σας μπορεί να δοθεί (πληροφόρηση: από τους διοργανωτές). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.



Βοηθάμε όλοι στην εκστρατεία που γίνεται στο INDIEGOGO


Η παρούσα πρόταση ως εκστρατεία στο INDIEGOGO αποσκοπεί στο να κάνει στη/ο κάθε ενδιαφερόμενη/ο γνωστή με πληρότητα την τεχνολογία αλλά και τις νέες δυνατότητες του μαγνητισμού που αυτή εισάγει. Απευθυνόμαστε σε όλους και καθεμιά και καθένα που μελετάνε, χρησιμοποιούν και δημιουργούν προϊόντα με το μαγνητισμό/ηλεκρομαγνητισμό και περιλαμβάνουμε όλη τη κλίμακα ασχολιών από τον μαθητή, φοιτητή, δάσκαλο, καθηγητή, επιστήμονα, μηχανικό, όλους ανεξαιρέτως τους ειδικούς και μη-ειδικούς στο μαγνητισμό.

Πάνω από όλα όμως η εκστρατεία βοηθάει στο να παραμείνει αυτή η μεγάλου μεγέθους εφεύρεση  σε ελληνικά χέρια ώστε να μπορέσει να βάλει και αυτή το λιθαράκι της στην ανόρθωση της χώρας μας. Γιατί ο πλούτος της χώρας μας είναι οι άνθρωποί της και όχι οι πέτρες και τα μέταλλα.

Ο τίτλος της εκστρατείας είναι:
Διεθνής Πατέντα – 16 μαγνητικές αλληλεπιδράσεις αντί των γνωστών δυο.
Ο σύνδεσμος για να μπείτε στην εκστρατεία στο INDIEGOGO.
https://igg.me/at/16magnetic/x#sthash.F9l48Zlb.dpuf

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus