Διυλιστήριο: VIDEO - Μετά τον Καναδό πρωθυπουργό και ο Ομπάμα φωνάζει ''Ζήτω η Ελλάς''

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

VIDEO - Μετά τον Καναδό πρωθυπουργό και ο Ομπάμα φωνάζει ''Ζήτω η Ελλάς''



Την τελευταία του δεξίωση για τους εορτασμούς της ελληνικής ανεξαρτησίας παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στην ομιλία του ο Ομπάμα αφού καλωσόρισε τους Έλληνες που βρέθηκαν στην Ουάσινγκτον, είπε σε σπαστά ελληνικά «ζήτω η Ελλάς», σκορπώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1:




Προς προβληματισμό 

Σκέφτομαι πόσο θα άρεσε σε όσους έκαναν like σε αυτή την είδηση μια αντίστοιχη κίνηση εδώ στην Ελλάδα.
Φαντάσου λέει να έκαναν παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας πχ. Αλβανοί (από τις μεγαλύτερες μειονότητες στην Ελλάδα) για δική τους εθνική επέτειο και να πήγαινε εκεί ο εκάστοτε Έλληνας πρωθυπουργός να φωτογραφιζόταν με αλβανική σημαία και να έγραφε στο facebook "ζήτω η Αλβανία!".
Αλλα ξέχασα. Όταν σέβονται εμάς και τα έθιμά μας στο εξωτερικό είναι σωστό και το χειροκροτάμε. Όταν σεβόμαστε εμείς τους μετανάστες και τα έθιμα των άλλων λαών στην Ελλάδα είναι λάθος και το καταδικάζουμε.
Λογικό ε;

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus