Διυλιστήριο: VIDEO - Πλήρη κάλυψη για τις λίστες στον Παπασταύρου από την ΝΔ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

VIDEO - Πλήρη κάλυψη για τις λίστες στον Παπασταύρου από την ΝΔ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπερασπίστηκε... μέχρις εσχάτων σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha τον συνεργάτη Σαμαρά και εμπλεκόμενο ΚΑΙ στα Panamaleaks, Σταύρο Παπασταύρου.

«Αν οι Έλληνες δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι, θα είχαν δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο», έφτασε να πει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Εξύμνησε επίσης τον φίλο του Παπασταύρου, χαρακτηρίζοντάς τον «από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτες απέναντι στη τρόικα» και μιλώντας «για πολύτιμες υπηρεσίες» που προσέφερε στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό! Απέδωσε, μάλιστα, την εμπλοκή του στα Panamaleaks στην αναγνώριση των «πολύ μεγάλων του ικανοτήτων» και στο γεγονός ότι είναι «τοπ δικηγόρος»!

Ακούστε και θαυμάστε:



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus