Διυλιστήριο: «Φιλικό συμβιβασμό» βλέπει ο Σόιμπλε μεταξύ Ελλάδας- δανειστών- Δε θα επαναληφθεί η κρίση

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

«Φιλικό συμβιβασμό» βλέπει ο Σόιμπλε μεταξύ Ελλάδας- δανειστών- Δε θα επαναληφθεί η κρίση



«Φιλικό συμβιβασμό» βλέπει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι θα επέλθει μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στο Reuters δηλώνει «αρκετά βέβαιος» πως η ελληνική κρίση δεν θα επαναληφθεί φέτος, ενώ προσθέτει ακόμη ότι:

«Κανείς δεν απαιτεί από την Ελλάδα να εφαρμόσει τα πάντα κατά γράμμα αν και το συνολικό αποτέλεσμα θα πρέπει να φέρνει τα επιθυμητά νούμερα και οι συμφωνηθέντες όροι να ανταποκρίνονται σε αυτούς που συμφωνήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι».

Για το χρέος ο Σόιμπλε είπε πως δεν διακρίνει ανάγκη για αναδιάρθρωση. Αναφερόμενος και στο θέμα των διαρροών των συνομιλιών Τόμσεν- Βελκουλέσκου ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είπε πως " η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα συμφωνήθηκε" και υποστήριξε ότι "σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε να εκβιαστούμε. Τηρούμε τις συμφωνίες, αλλά πρέπει και οι άλλοι».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus