Διυλιστήριο: Moodys: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Deutsche Bank

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Moodys: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Deutsche Bank



Την πιστοληπτική ικανότητα της Deutsche Bank υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Moody's, τονίζοντας πως η γερμανική τράπεζα αντιμετωπίζει αυξανόμενες δυσκολίες στην προσπάθειά της να ανακάμψει.

Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο οίκος γνωστοποίησε πως το κύριο μη εξασφαλισμένο χρέος (senior unsecured debt) της τράπεζας υποβαθμίστηκε σε Baa2 από Baa1, δηλαδή δύο βαθμούς πάνω από τα junk.

Η μακροπρόθεσμη αξιολόγηση των καταθέσεων της εταιρίας βαθμολογήθηκε με Α3 από Α2.

«Οι επιδόσεις της Deutsche Bank αρκετά από τα τελευταία τρίμηνα ήταν αδύναμες και οι σημαντικές λειτουργικές δυσκολίες, περιλαμβανομένων των συνεχιζόμενων χαμηλών επιτοκίων και της μακροοικονομικής αβεβαιότητας, θα δυσκολέψουν την εταιρία», αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με το Bloomberg.


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus