Διυλιστήριο: 26 εκατομμύρια χάπια γνωστά ως "ναρκωτικό των τζιχαντιστών" κατασχέθηκαν στον Πειραιά

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

26 εκατομμύρια χάπια γνωστά ως "ναρκωτικό των τζιχαντιστών" κατασχέθηκαν στον Πειραιά


26 εκατομμύρια χάπια, γνωστά ως «ναρκωτικό των τζιχαντιστών», η αξία των οποίων εκτιμάται στα 13 εκ. ευρώ, κατασχέθηκαν σε πλοίο στον Πειραιά το οποίο είχε φορτώσει στην Ινδία και κατευθυνόταν προς τη Λιβύη. 

Στα χαρτιά του πλοίου αναφερόταν ότι μετέφερε σεντόνια και πετσέτες όμως κάτω από αυτά κρυβόταν τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν μετά από ενημέρωση των ελληνικών αρχών από την αμερικανική υπηρεσία για τα ναρκωτικά DEA. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτίο προοριζόταν για τους μαχητές του ISISστο νέο μέτωπο που έχουν ανοίξει στη Λιβύη. Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος τα χάπια αυτά είναι αμφεταμίνες και είναι δημοφιλή μεταξύ των τζιχαντιστών. 

Τα χάπια περιέχουν την ουσία captagon η οποία είναι παράγωγο της αμφεταμίνης. Είναι διεγερτική και προκαλεί μια αίσθηση εφορίας μαζί με επιθετικότητα. Μετά την κατανάλωση ο χρήστης νιώθει αυξημένη αίσθηση της μυικής του δύναμης, αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά και έλλειψη ανάγκης για ύπνο και τροφή. Αυτό τους κάνει να νιώθουν άτρωτοι. 

Τώρα κύριο μέλημα των αρχών είναι ο εντοπισμός όλων των εμπλεκόμενων, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή Ελλήνων στο κύκλωμα που επιχείρησε να διακινήσει τα χάπια αυτά με ενδιάμεσο σταθμό τη χώρα μας. 


https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus