Διυλιστήριο: Απίστευτες αποκαλύψεις Παπαδάκου στον Alpha για Μαυρίκο! “Μυθικά” ποσά από Attica και ΕΥΔΑΠ μέχρι το 2014!!!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Απίστευτες αποκαλύψεις Παπαδάκου στον Alpha για Μαυρίκο! “Μυθικά” ποσά από Attica και ΕΥΔΑΠ μέχρι το 2014!!!


Λες και μια … “αόρατη χειρ” μοίραζε λεφτά μεσα στην κρίση στα έντυπα του Παναγιώτη Μαυρίκου, τα οποια είναι ζήτημα να ειχαν κυκλοφορία μερικών εκατοντάδων φύλλων, είπε χαρακτηριστικά η έγκριτη δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή της Checkpoint Alpha. 

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε έδειξε το διαβιβαστικό έγγραφο με το οποίο οι οικονομικοί εισαγγελείς εισηγούνταν στους ανωτέρους τους να αναλάβει τη συνέχιση της υπόθεσης της φερομενης ως σπειρας εκβιαστών, ανώτερος εισαγγελέας, καθώς τα στοιχεία τα οποία ειχαν συλλέξει, καταδείκνυαν ότι η υπόθεση ξεφευγε από το επιπεδο απλού εκβιασμού σε διοικήσεις ΔΕΚΟ και Τραπεζών. 

Σύμφωνα με όσα αναγνώστηκαν υπογραμμισμένα επάνω στο διαβιβαστικό, λίγες ημέρες πριν από το μυστηριώδες δυστηχημα στην Αττική οδό, που προκάλεσε και το θάνατο του Π Μαυρίκου, ο εκδότης φέρεται μόνον το 2014, να έχει εισπράξει για τα έντυπά του από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, το ποσό ρεκόρ, των 220 χιλιάδων ευρώ, εν μέσω κρίσης. 

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, το ποσό “έσπασε σε δύο κομμάτια. Σε ένα των 149.000 ευρώ, γιατί πάνω από 150.000 θα έπρεπε να περάσει προς εγκριση από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και σε άνα ακόμα, των 70 χιλ ευρώ. Παράλληλα ο Παν Μαυρίκος φέρεται την ίδια περίοδο και τα 3 προηγούμενα χρόνια, να έχει εισπράξει για υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω των εντύπων του, συνολικά 300 χιλ ευρώ από τις Διοικήσεις της Attica Bank. Την ίδια περίοδο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχεσεων στην τράπεζα ήταν ο συγκατηγορούμενός του Τάκης Μουσσάς. 

Χαρακτηριστικό του “ασυνήθιστου” της εντολής επικοινωνιακής δαπάνης από την τράπεζα, είναι ότι τράπεζες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς και μπάτζετ “δημοσίων σχέσεων. όπως η ΕΤΕ και η Alpha Bank, ξόδεψαν μόλις 7 και 8 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα στα έντυπα του Μαυρίκου…


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus