Διυλιστήριο: Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Τατούλη !!!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Τατούλη !!!


Έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών με θέμα «Διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι» καίει την οικογένεια Τατούλη, που βρίσκονται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ, η οποία έχει αναλάβει αρκετά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανάμεσά τους και το έργο «Δρόμος Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας» κλπ.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών, μπλόκαραν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο της Εταιρείας, όσο και του αδελφού και της θυγατέρας του Περιφερειάρχη.

Ο λόγος, ότι η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ έχει να αποδώσει ΦΠΑ από το 2005 έως και το 2011, σύμφωνα με έλεγχο που της έγινε.

Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι, πως η εταιρεία αυτή πληρωνόταν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έργα που αναλάμβανε, από τη στιγμή που ενώ χρωστά στο Δημόσιο, λογικά δεν θα μπορούσε να έχει και φορολογική ενημερότητα για να πληρωθεί με δημόσιο χρήμα.



https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus