Διυλιστήριο: Σκηνοθεσία πραξικοπήματος .... Ταγίπ Ερντογάν !!!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σκηνοθεσία πραξικοπήματος .... Ταγίπ Ερντογάν !!!


Ας εξετάσουμε την περίπτωση του μουφτή Γκιουλέν, όπου ισχυρίζεται ότι το πραξικόπημα είναι σκηνοθετημένο.

Τι θα κέρδιζε ο Ερντογάν αν είχε σκηνοθετήσει αυτός το πραξικόπημα ;

Ξέρουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό η πολιτική του Ερντογάν τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση στο εξωτερικό. Το καταλαβαίνουμε καλύτερα αν σκεφτούμε ότι έφυγαν από την Άγκυρα οι πρεσβείες της Γαλλίας, της Ρωσίας, της Βρετανίας κτλ. Αναγκάστηκε δε, να παραδεχτεί ότι εκείνος ήταν που ''έριξε'' το ρώσικο αεροπλάνο και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Πούτιν. Στην περίπτωση σκηνοθεσίας, κατάφερε να ισχυροποιήσει την θέση του, και να αναδείξει τον εαυτό του, ως τον μόνο παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή. και να τους καταστήσει σαφές ότι μέσα από την στήριξη του τούρκικου λαού, αυτός είναι ο μόνος που με ασφάλεια μπορεί να δώσει στην δύση τις ποσότητες πετρελαίου και υδρογανθράκων που έχουν ανάγκη οι ευρωπαικές κυβερνήσεις.

Κάτι άλλο που κέρδισε είναι ότι κατά την διάρκεια του ''πραξικοπήματος'', όπου ο Ερντογάν ήταν στο αέρα, ζήτησε άσυλο κατά σειρά από την Γερμανία, Ιταλία, Βρετανία. Στην αρχή οι Γερμανοί, αρνήθηκαν να δώσουν άσυλο, οι Ιταλοί δε προσπάθησαν να καθυστερήσουν την απόφασή τους. Με αυτό τον τρόπο, αποκαλύφθηκαν στον Ερντογάν, ποιοι είναι οι σύμμαχοι εκείνοι, όπου όταν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα του ''συμπαρασταθούν''. Δεν ζήτησε από την Ελλάδα ή από την Ρωσία, γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ οι δύο αυτές χώρες να γίνουν πραγματικοί σύμμαχοι. 

Στο εσωτερικό από την άλλη, ο Σουλτάνος ήταν σε όλους πασιφανές ότι η Τουρκία οδηγούνταν σε πλήρη διαμελισμό. Από την μία το κοσμικό κράτος, όπου αντιστέκονταν στις απολυταρχικές αποφάσεις του για κλείσιμο τηλεοπτικών καναλιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κτλ. Από την άλλη, το Κουρδικό Κράτος όπου ενισχύονταν όλο και περισσότερο, τόσο που το καταστούσε αρκετό, έτσι ώστε οι ''σοφοί'' των Αμερικάνων που συμβουλεύουν την κυβέρνησή τους, να προτείνουν συμμαχία με το Κουρδικό λαό και  αφήσουν την Τούρκικη κυβέρνηση. Δεν θα μιλήσουμε για τα προβλήματα με το Ισλαμικό Κράτος, που όλο και περισσότερο ζητούσαν την ενεργοποίηση των Ισλαμικών Κέντρων ενάντια στην Ευρωπαική προοπτική της Τουρκίας.

Αν έχει κάνει αυτός το πραξικόπημα κατάφερε να ελέγξει όλους τους αντιφρονούντες πολιτικούς, στρατιωτικούς, δικαστικούς. Αμέσως μετά την αποτυχία του υποτίθεται πραξικοπήματος, ο Ερντογαν, σαν έτοιμος από καιρό, κατανόμασε 6.000 στρατιωτικούς και γύρω στους 3.000 δικαστικούς σαν υπαίτιους για το πραξικόπημα. Προχώρησε δε, στον ευνουχισμό και αποκεφαλισμό Τούρκων φαντάρων, Κούρδων πολιτών κ.α. Έτσι στο όνομα της δημοκρατίας, ''ξήλωσε'' όλο εκείνο το κατεστημένο, που ήταν ενάντια στις πολιτικές τους, με άμεσο και βίαιο τρόπο και τώρα θα εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που θα είναι εναρμονισμένο στα δικά του θέλω.

Τα λάθη της σκηνοθεσίας 

Ποια λάθη είναι εκείνα που έγιναν έτσι ώστε, να επιχειρηματολογούμε ότι το το πραξικόπημα ήταν σκηνοθετημένο ;

1. Κανένα πραξικόπημα δεν πετυχαίνει όταν γίνεται στις 10.00 το βράδυ Παρασκευής, όπου όλοι οι πολίτες είναι στους δρόμους. Τα πραξικοπήματα γίνονται τις πρώτες πρωινές ώρες και καθημερινές, έτσι ώστε όταν ξυπνήσει ο απλός πολίτης να του ανακοινώσουν ότι απαγορεύεται να βγει από το σπίτι του, να δει άρματα και να φοβηθεί.

2. Ήταν το πρώτο πραξικόπημα που είδαμε σε live μετάδοση. Συνήθως, το πρώτο πράγμα που κάνει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα είναι να κλείσει όλες τις επικοινωνίες, να πάρει στα χέρια του όλα τα ΜΜΕ. Εδώ αντιθέτως είχαμε και live μετάδοση του ''εξεγερμένου'' λαού ενάντια στο πραξικόπημα

3. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν στο εξωτερικό. Τον πρώτον που συλλαμβάνεις, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και μάλιστα τον διασύρεις, έτσι ώστε οι πολίτες - υποστηρικτές του να φοβηθούν.

4. Δεν είδαμε ποτέ διάγγελμα του αρχηγού του πραξικοπήματος. Αντιθέτως είδαμε διάγγελμα του Ερντογάν και των μουφτήδων να βγουν στους δρόμους. Είναι το μοναδικό πραξικόπημα που δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο επικεφαλής.

Σκηνοθέτης ο Ερντογάν αλλά ποιος μπορεί να είναι ο παραγωγός ;

Ιστορικά όταν οι Αμερικανοί σχεδιάζουν κάποιο πραξικόπημα σχεδόν πάντα πετυχαίνει.

Επομένως είστε σίγουροι ότι το πραξικόπημα απέτυχε; Μάλλον όχι. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Ερντογάν “προσκύνησε” ξανά τα συμφεροντα του ΝΑΤΟ και των αμερικανων υπό την απειλή της επιτυχίας του πραξικοπήματος. Άρα μπορεί το πραξικόπημα φαινομενικά για τη μάζα να απέτυχε, ουσιαστικά όμως ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε πέτυχε. Θα δείτε τις επόμενες μέρες – μήνες πλήρη στροφή και πάλι του Ερντογάν προς την Αμερική και το ΝΑΤΟ και νέα ύφεση στις Ρωσοτουρκικές σχέσεις. Αν ο Ερντογάν δεν έσκυβε το κεφάλι τότε σίγουρα το πραξικόπημα θα είχε πετύχει.

Οι λόγοι της υποταγής του Ερντογάν στους Αμερικανούς είναι πάρα πολύ απλοί. Όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Ερντογάν αλλά και η οικογένεια του έχουν κερδηθεί μέσα από βρομοδουλειές με τους σιωνιστές, τους τζιχαντιστές και τους εβραίους. Να είστε σίγουροι ότι οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανων έχουν πλήρη φάκελο και με κάθε λεπτομέρεια και αποδείξεις για τις δραστηριότητες του “σουλτάνου” όπως άλλωστε κάνουν και με όλους τους πολιτικούς που “συνεργάζονται” παγκοσμίως.

Θυμάστε άλλωστε διάφορα σκάνδαλα του σουλτάνου, του γιού του αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος του που διέρρεαν κατά καιρούς και έκαναν λόγο για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια με το σουλτάνο να εμφανίζεται λιγο μετα πιο “ερωτευμένος” και πρόθυμος με το ΝΑΤΟ! Ότι χρήματα διαθέτει θα είναι στη μεγάλη πλειοψηφία τους σε τράπεζες του εξωτερικού, δηλαδή στα χέρια των σιωνιστών. δηλαδή στα χέρια αυτών που τους γύρισε την πλάτη με την επαναπροσέγγιση του με τη Ρωσία. Επομένως είναι πλήρως παγιδευμένος. Αν δεν συνεργαστεί και μπλοκάρονται όλα τα χρήματα και αποκαλύπτονται όλα τα σκάνδαλα. Αν ξανα συνεργαστει τότε και εξακολουθεί να κατέχει τα κλεμμένα και συνεχίζει να παίζει το ρόλο του σύγχρονου σουλτάνου. Από τη στιγμη που το πραξικόπημα απέτυχε είναι προφανές ότι ο σουλτάνος προσκύνησε.

Η “δημοκρατία” της μάζας νίκησε! Ο σουλτάνος κέρδισε! Έχουμε ένα νέο ήρωα στους κόλπους του ΝΑΤΟ! Έναν πραγματικό νικητή! Ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος ότι το καλό επικράτησε του κακού…

Άποψη από τον Κώστα τον Ψευτοεπαναστάτη 

https://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus