Διυλιστήριο: Αιτήσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων της Siemens υπέβαλε ο Παρασκευόπουλος

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Αιτήσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων της Siemens υπέβαλε ο Παρασκευόπουλος



Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετέβη, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης Siemens.

"Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βάρυτητα και γι' αυτό δικαιολογείται και μία κατ' εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά στην ταχύτητα.
Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί όχι κοινωνικές-οικονομικές αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητηματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ" δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
"Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπιζουμε από εδώ και πέρα να φανεί" πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus