Διυλιστήριο: Γιατί ο Ντογιάκος δεν φρόντισε να υπάρχει αναπληρωτής του Προέδρου στην δίκη Μαντέλη ;

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Γιατί ο Ντογιάκος δεν φρόντισε να υπάρχει αναπληρωτής του Προέδρου στην δίκη Μαντέλη ;

Σε ηλικία μόλις 58 ετών πέθανε ο εφέτης Αγγελής Τριαντόπουλος, ο οποίος προήδρευε της υπόθεσης της δίκης της Siemens με κατηγορούμενο τον μοναδικό πολιτικό που έχει παταπεμφθεί για μίζα από τη γερμανική εταιρεία τον Αναστάσιο Μαντέλη. Ο εφέτης, δικαστής τυπικός και έντιμος ταλαιπωρούνταν τους τελευταίους μήνες από καρκίνο και είχε υποβληθεί σε θεραπείες.


Το τραγικό γεγονός φέρνει στο προσκήνιο αυτό που πρόσφατα επισημάναμε: Και αυτή η δίκη που είχε ως αντικείμενο τη σύμβαση 8002 /97του ΟΤΕ με τη γερμανική εταιρεία που εξετάζεται και από τη μεγάλη δίκη που αναβλήθηκε την Τρίτη επ' αόριστον λόγω μη μετάφρασης του βουλεύματος, κινδυνεύει με παραγραφή των αδικημάτων. Όμως και η δίκη Μαντέλη μετά τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου πρέπει να επαναληφθεί, διότι κάποιοι δεν φρόντισαν να διοριστεί αναπληρωτής του Προέδρου, σε περίπτωση κωλύματός του.

Ο Τάσος Μαντέλης είχε παραπεμφθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αφού η κυρία πράξη της παθητικής δωροδοκίας είχε παραγραφεί. Η δίκη του είχε αρχίσει τον Νοέμβριο του 2013 και οι κατηγορούμενοι ήταν πέντε. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός είχε ομολογήσει ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής ότι πήρε χορηγία ύψους 250.000 ευρώ από τη Siemens αλλά το κατηγορητήριο τον παρέπεμπε για 450.000 ευρώ! Τα χρήματα τα πήρε από το πρώην στέλεχος της γερμανικής εταιρείας Ηλία Γεωργίου επίσης κστηγορούμενο για ενεργητική δωροδοκία από τα μαύρα ταμεία... Ο λογαριασμός ήταν της τρίτης κατηγορουμένης Αντωνίας Μάρκου.


Μετά το τραγικό συμβάν η υπόθεση θα συσχετιστεί με τη μεγάλη δίκη.


https://diulistirio.blogspot.g


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus