Διυλιστήριο: Έκπτωτος ο Ντογιάκος – Του επιδόθηκε η απόφαση του πειθαρχικού

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Έκπτωτος ο Ντογιάκος – Του επιδόθηκε η απόφαση του πειθαρχικού



Της Άννας Κανδύλη

Επιδόθηκε σήμερα στον Ισίδωρο Ντογιάκο η απόφαση του πειθαρχικού του Αρείου Πάγου που τον οδηγεί σε έκπτωση από το αξίωμά του, είκοσι μέρες μετά την καταδίκη του και αφού εξελέγη για δεύτερη φορά ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών με την ψήφο των συναδέλφων του.

Όπως προβλέπεται εκ του νόμου μετά την κοινοποίηση της απόφασης, ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση του.

Στις πρόσφατες εκλογές, αναπληρωτής προϊστάμενος είχε αναδειχθεί ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας. Επί του παρόντος πάντως, παραμένει άγνωστο αν θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus