Διυλιστήριο: VIDEO - Κακλαμάνης : “Μην παίρνετε στα σοβαρά τον Στουρνάρα … Το έλλειμμα το ’09 ήταν 9,3% !!!”

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

VIDEO - Κακλαμάνης : “Μην παίρνετε στα σοβαρά τον Στουρνάρα … Το έλλειμμα το ’09 ήταν 9,3% !!!”


«Μην λαμβάνεται και τόσο σοβαρά τον κ. Στουρνάρα» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, σε ευθείες βολές κατά του διοικητή της ΤτΕ και πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμάρα, ενώ έθεσε με επίσημο τρόπο και μείζον πολιτικό θέμα για την ηγεσία τςη ΝΔ, ενόψει της δίκης Γεωργίου για την “παραποίηση” των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησαν στο Μνημόνιο ! Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, απηχώντας και την θέση μεγάλου τμήματος των οπαδών της ΝΔ, τοποθετήθηκε έμμεσα υπέρ της παραπομπής Γεωργίου για “αλλοίωση” των στοιχείων του ελλείμματος το 2009, που βοήθησε την κυβέρνηση του Γ Παπανδρέου να ζητήσει την υπαγωγή της χώρας σε Μνημόνιο, με όλα τα δεινά, που επέφερε η εφαρμογή του ! «Ο κ. Προβόπουλος ήταν σαφής. Είπε ότι ενημέρωσε το 2009 την τότε κυβέρνηση να πάρει μέτρα γιατί το έλλειμμα ήταν 9,3%» πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τα στοιχεία που κατέθεσε ο κ. Στουρνάρας, υπογράμμισε ο Ν. Κακλαμάνης.


Πηγή: left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus