Διυλιστήριο: VIDEO - Δείτε πως ο Στουρνάρας νομίζει ότι είναι ''μαγαζί'' του η Ελλάδα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

VIDEO - Δείτε πως ο Στουρνάρας νομίζει ότι είναι ''μαγαζί'' του η Ελλάδα


Επίθεση στο Γιάννη Λάππα του ΣΥΡΙΖΑ

"Με το να επικαλείστε συνεχώς τον Εισαγγελέα, νομίζετε ότι με φοβίζετε;" ρώτησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και των εταιρειών ΜΜΕ.

«Από το πρωί που ήρθα εδώ έχω ακούσει τη λέξη "Εισαγγελέας" 50 φορές. Νομίζετε ότι ο εισαγγελέας θα μας λύσει τα προβλήματα;» συνέχισε ο κ. Στουρνάρας.

Δείτε το βίντεο:




Επίθεση στον Νίκο Νικολόπουλο

"Γιατί κοιτάτε τον Βορίδη; Είναι συνηγορός σας; Αφήστε τον" είπε ο κ. Νικολόπουλος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, του ξαναείπε: "Μην κοιτάτε τον Μηταράκη".

"Όποιον θέλω θα κοιτάζω" του απάντησε ο κ. Στουρνάρας.

"Όπου θέλετε κοιτάτε. Μην προδίδετε τον έρωτά σας..." ανταπάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.



«Τους ποιους καλώ στην Τράπεζα είναι δικό μου θέμα κ. Νικολόπουλε», είπε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά: «Α, είναι μαγαζί σας».

«Όχι δεν είναι μαγαζί μου, αλλά καλώ όποιον θέλω εγώ. Δεν θα μου πείτε εσείς ποιον θα καλέσω», ανταπάντησε ο κ. Στουρνάρας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο λέγοντας: «Τι είναι αυτά κ. πρόεδρε; Θα με ρωτάει ποιους θα καλώ στην Τράπεζα;».

«Ναι ναι θα σε ρωτάω», φώναξε ο κ. Νικολόπουλος.


Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus