Διυλιστήριο: Οδοντίατροι στα σχολεία

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Οδοντίατροι στα σχολεία



Τακτικούς προληπτικούς ελέγχους στα σχολεία θα κάνουν από την τρέχουσα σχολική χρονιά 2016-17 οδοντίατροι του ΕΣΥ, των ΠΕΔΥ και άλλων δημόσιων δομών.

Λεπτομερέστερα, μετά από συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκε ότι οι γιατροί θα επισκέπτονται παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σχολεία στις περιοχές όπου υπηρετούν και θα ελέγχουν τα παιδιά. Όταν κάποια χρειάζονται περισσότερη παρακολούθηση, θα παραπέμπονται σε δημόσια οδοντιατρεία, ενώ όλοι οι μαθητές/ήτριες θα παίρνουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση.

Ακόμα, οι γιατροί θα ενημερώνουν για τη στοματική υγιεινή και θα διανέμουν σχετικό έντυπο, που θα πρέπει να φτάσει σε γονείς – κηδεμόνες.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus