Διυλιστήριο: Ασχετοι ή ύποπτοι; Βουλευτές σε σύγχυση για τα φρουτάκια

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ασχετοι ή ύποπτοι; Βουλευτές σε σύγχυση για τα φρουτάκια



Σε πολιτική σύγχυση βρίσκονται προφανώς κάποιοι βουλευτές της ΝΔ (Ολγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Τραγάκης) οι οποίοι, αφού πρώτα ψήφισαν επί Σαμαρά - Βενιζέλου τη λειτουργία των παιγνιομηχανών (VLTs) από τον ΟΠΑΠ, τώρα, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, βγαίνουν και καταγγέλλουν με ερώτηση στη Βουλή την αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας των παιγνιομηχανών, που αποφασίστηκε πρόσφατα. Μάλιστα, η προβολή της ερώτησης που κατέθεσαν οι τρεις από κυκλώματα media που ενοχλούνται από τον ΟΠΑΠ αλλά όχι από τον παράνομο τζόγο που έχουν στήσει διάφοροι, ακόμα και σε συνοικιακά καφενεία ή από τις ημιπαράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και -το κυριότερο- αφορολόγητα (!), δείχνει ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. ή «παρασύρθηκαν» ή δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν σωστή εικόνα.

Οποιο από τα τρία κι αν ισχύει, δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλουν επί της ουσίας το κόμμα και τον εαυτό τους που ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ που προέβλεπε και τη λειτουργία των VLTs. Τώρα, για τον... καημό τους «μην παρασυρθεί ο κόσμος» και παίζει με τις ώρες, μάλλον αυτός δείχνει ότι ζουν σε εικονική πραγματικότητα, καθώς καθένας -το χειρότερο, και κάθε ανήλικος (!)- μπορεί να παίζει στο κομπιούτερ του σπιτιού του όση ώρα θέλει, ό,τι θέλει, σε στοιχήματα αμφιβόλου νομιμότητος!

Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που κανείς τους δεν έχει αναρτήσει (!!!), όπως συνηθίζεται, στην προσωπική του σελίδα την ερώτηση που κατέθεσαν! Και βέβαια καμία συγκίνηση δεν επέδειξαν μέχρι σήμερα για τα 6,5 δισ. παράνομου τζόγου που παίζονται στην Ελλάδα, τα οποία δεν προσφέρουν ούτε 1 ευρώ φόρο!

Και το πιο τραγικό; Την ίδια στιγμή -τυχαία;- ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (του ΠΑΣΟΚ, για να καταλαβαινόμαστε) Ανδρέας Λοβέρδος ανακάλυπτε εξαγορά μέλους της Επιτροπής Παιγνίων. Υποθέτουμε ανακάλυψη ανάλογης σημασίας και σοβαρότητας με τη διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων που είχε χαρακτηρίσει το επιτυχές πέρασμά του από το υπουργείο Υγείας. Ο έμπειρος σε ανάλογα θέματα, άλλοτε συνοδοιπόρος Ακη, Γιάννου και άλλων αγωνιστών της δημοκρατίας (sic), φαίνεται να μπερδεύει για ακόμη μια φορά τη Βουλή με το αγαπημένο του γήπεδο και τον σεβασμό που θα πρέπει να δείχνει καταρχάς στους Ελληνες πολίτες με την προσπάθεια που καταβάλλει να είναι αρεστός στους προέδρους της προσφιλούς του ομάδας, αλλά και σε ξεπεσμένους μιντιάρχες.

Αντε να πειστούν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ότι το κόμμα έχει ελπίδες να αλλάξει και να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τόσο την προσπάθεια μίμησης των μεθόδων του ΠΑΣΟΚ όσο και τον πάλαι ποτέ συνεταιρισμό της με το κόμμα βασικό υπαίτιο του καταντήματος της χώρας. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση παραζάλης. Ετερος βουλευτής της Ν.Δ. κατέθεσε ερώτηση με αφορμή πρωτοσέλιδο νεοφυούς εφημερίδας, την οποία το κόμμα του επισήμως καταγγέλλει ως το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ.


https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus