Διυλιστήριο: Επεσε από τον πέμπτο όροφο ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο ''Αθήνα '97''

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Επεσε από τον πέμπτο όροφο ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο ''Αθήνα '97''



Θρήνο στον ελληνικό στίβο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Α' αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου, ο οποίος -σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων του- έδωσε τέλος στη ζωή του...

Ο 63χρονος παράγοντας, όπως ανέφεραν συγγενείς του, έπεσε στο κενό χθες το πρωί από τον πέμπτο όροφο της οικίας του στο Νέο Ηράκλειο.

Πρόσωπα του περιβάλλοντός του έκαναν λόγο για κακή ψυχολογική κατάσταση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική και λήψη φαρμακευτικής αγωγής, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είχε χωρίσει πρόσφατα από τη σύζυγό του και είχε καταρρακωθεί από την εμπλοκή του ονόματός του σε οικονομικό σκάνδαλο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Αθήνας, από το 1997, σε πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ο Γιάννης Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28/8/54 και σπούδασε χημικός μηχανικός. Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΟΕ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με ανακοινώσεις, κάνοντας λόγο για «έναν ακούραστο εργάτη του αθλητισμού».


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus