Διυλιστήριο: Μουλόπουλος: Δεν πρόκειται το συγκρότημα του ΔΟΛ και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μουλόπουλος: Δεν πρόκειται το συγκρότημα του ΔΟΛ και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Εδώ είμαστε, και πολύ σύντομα θα κρίνουμε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του ΔΟΛ, αν λέει ψέμματα ....''

Ο Βασίλης Μoυλόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής και για πολλά χρόνια διευθυντής σύνταξης του Βήματος, απεδέχθη την πρόταση της διοίκησης του ΔΟΛ να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του οργανισμού. Ο κ. Μουλόπουλος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ως γνωστόν ο ΔΟΛ κατέχει μέρος των μετοχών του Mega, και η εξέλιξη αυτή μπορεί να οδηγήσει και σε επίλυση των προβλημάτων του Μεγάλου Καναλιού. 

Στην ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. αναφέρονται τα εξής: 

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.» 

Δήλωση του Β. Μουλόπουλου για τις αντιδράσεις σχετικά με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ 

 «Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων», δήλωσε ο Β. Μουλόπουλος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του οργανισμού.

Πηγή: Στα χέρια του Μoυλόπουλου (και του ΣΥΡΙΖΑ) η τύχη του ΔΟΛ: Η εξέλιξη θα επηρεάσει και το Mega;

Πηγή  mignatiou.com

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus