Διυλιστήριο: Ο Βρούτσης βασιλικότερος του βασιλέως για τις ομαδικές απολύσεις

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Βρούτσης βασιλικότερος του βασιλέως για τις ομαδικές απολύσεις


Ο Γ. Βρούτσης επιρρίπτει ευθύνες για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης όχι στο ΔΝΤ, με το οποίο φαίνεται να ταυτίζεται πλήρως, αλλά στην Έφη Αχτσιόγλου που «έβαλε απαράδεκτο βέτο» στην απαίτηση για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων! Τι κι αν πρόσφατα το ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι μπορεί δημόσια αρχή να έχει το δικαίωμα βέτο για τις ομαδικές απολύσεις! Ο Γ. Βρούτσης, ως η καλύτερη ηχώ των ακραία νεοφιλελεύθερων κύκλων των δανειστών, ξέρει καλύτερα και ετοιμάζεται (δεδομένου του πάγιου αιτήματος Μητσοτάκη για εκλογές) να υπερασπιστεί (ξανά) τις διεκδικήσεις του ΔΝΤ ως υπουργός (για δεύτερη φορά) απέναντι στους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και την κοινωνία.


Πηγή left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus