Διυλιστήριο: VIDEO - Άδωνις: Όσοι προσελήφθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

VIDEO - Άδωνις: Όσοι προσελήφθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν



«Το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος. Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στους «Αταίριαστους».

«Αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:


Ο Άδωνις για τις προσλήψεις των συμβασιούχων από Enikos_gr

Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus