Διυλιστήριο: Η Νέα Δημοκρατία του χθες ... και του σήμερα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία του χθες ... και του σήμερα

Με αυτό το video θέλουμε να αναδείξουμε τον πλήρη μετασχηματισμό της Νέας Δημοκρατίας, από ένα κόμμα της μεσοαστικής τάξης με πατριωτικά αισθήματα και συμπεριφορές ευπρέπειας και δημοκρατίας, σε ένα κόμμα περιφερόμενου θίασου, που η βασική του ιδεολογία είναι ο νεοφιλελευθερισμός και η ευημερία των αριθμών. Η σήψη είναι διάχυτη και συμπεριφορές που προάγουν η Νέα Τάξη πραγμάτων, που άλλωτε ούτε καν θα περνούσαν από την σκέψη να συμμετάσχουν, τώρα έχουν γίνει οι κύριοι εκπρόσωποί τους. Όπως πολύ σωστά λέει η μία εκ των νεοαποχτηθέντων στελεχών, αντί να είναι ένα κόμμα που καθοδηγεί σωστά τον λαό, είναι ένα κόμμα που καθοδηγείται πια από τους εθνομηδενιστές και την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

Στελέχη που θα δείτε, προτείνουμε να τα ψάξετε στο μπλόγκ μας, μέσα από video, για να καταλάβετε τι πρεσβεύουν ...

Τα νέα αποκτήματα της Νέας Δημοκρατίας : Ρουβάς Σάκης, Γιουσέφ Αναστασία, Αντωνίου Τόνια, Οικονόμου Δημήτρης, Φουρφθιώτης Μένιος, Ρέμος Αντώνης, Μπογδάνος Κώστας, Γεωργιάδης Άδωνις, Παπαγγελή Έλλη, Τσουκαλαδάκης, Βορίδης Μάκης, Φωτήλας Ιάσων, Τατσόπουλος Πέτρος, Χρυσοχοίδης, Καλλιανός Γιάννης, Βούλτεψη Σοφία, Βαρβιτσιώτης Γιάννης, Σκυλακάκης, Τζήμερος, Λυμπεράκη, Ξαφά, Θεοδωρικάκος κτλ  



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus