Διυλιστήριο: Πολεμική δήλωση του αρχηγού του τουρκικού ΜΗΡ Ν.Μπαχτσελί: «Έλληνες θα σας ρίξουμε πάλι στην θάλασσα»

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Πολεμική δήλωση του αρχηγού του τουρκικού ΜΗΡ Ν.Μπαχτσελί: «Έλληνες θα σας ρίξουμε πάλι στην θάλασσα»

Ο πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί., το οποίο συνεργάζεται με την κυβέρνηση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και με τον πρόεδρο Ερντογάν ώστε να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου αναφορικά με την αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας προχώρησε και αυτός με την σειρά του σε εμπρηστικές πολεμικές δηλώσεις.

«Εάν θέλετε να χαθείτε [σ.σ οι Έλληνες]πάλι στην θάλασσα, ορίστε, ελάτε. Το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο γι’αυτό», είπε ο Μπαχτσελί απαντώντας σε έντονο ύφος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

« Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1921 και το 1922 Ένα το 1921 για την ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1922. Αν εξηγήσουμε το «μαχαίρωμα» που έγινε τότε, θα καταλάβουμε ποιος είχε το προβάδισμα στο Αιγαίο. Πρέπει [σ.σ οι Έλληνες] να διδαχθούν ξανά ιστορία»θα διδάσκονται την ιστορία », είπε ο Μπαχτσελί με μερίδα του τουρκικού τύπου να αποθεώνει τις δηλώσεις τους προς την Ελλάδα.

Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus