Διυλιστήριο: Εκκίνηση για τη Γραμμή 4 του μετρό

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Εκκίνηση για τη Γραμμή 4 του μετρό



Ξεκολλάει μετά από οκτώ χρόνια η επέκταση του μετρό με την προκήρυξη του διαγωνισμού για το πρώτο τμήμα της Γραμμής 4, η οποία θα ξεκινά από τον Περισσό, θα συνεχίζει στο κέντρο της πρωτεύουσας και θα καταλήγει στο Μαρούσι.

Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται την Τετάρτη (05/04) και αφορά το πρώτο τμήμα που θα καλύπτει τη διαδρομή από το άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι έως την περιοχή Γουδή.

Η Γραμμή 4 θα περιλαμβάνει 14 σταθμούς (άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Κυψέλη, Δικαστήρια, λ. Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Νήαρ Ηστ, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή).

Κλειστός ο σταθμός «Δουκίσσης Πλακεντίας»

Στο μεταξύ, κλειστός θα παραμείνει την Τετάρτη από τις 21:00 και έως τη λήξη των δρομολογίων, ο σταθμός του μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Οι συρμοί, από και προς το αεροδρόμιο, θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Οι συρμοί που δεν θα έχουν προορισμό το αεροδρόμιο, θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στον σταθμό «Χαλάνδρι».

Πηγή www.efsyn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus