Διυλιστήριο: VIDEO - Με τη φανέλα του ΔΝΤ ξανά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

VIDEO - Με τη φανέλα του ΔΝΤ ξανά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Μαζί τους και η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή


Στη φράση «το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε είναι φίλοι μας», θα μπορούσε κάλλιστα να συμπυκνωθεί η στάση ορισμένων ελλήνων ευρωβουλευτών κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Ευρωκοινοβούλιο το απόγευμα της Τρίτης.

Ο λόγος για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Γιώργο Κύρτσο, Μαρία Σπυράκη και Εύα Καϊλή, οι οποίοι όχι μόνο δεν στήριξαν τις προσπάθειες της Ελλάδας να βάλει «φρένο» στις εξωφρενικές απαιτήσεις των «σκληρών» της Ε.Ε και του ΔΝΤ, αλλά αντιθέτως τάχθηκαν δημοσίως με το μέρος τους.

Οι προαναφερθέντες ευρωβουλευτές των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εξαπολύσουν τα πυρά τους κατά του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, αμφισβητώντας ακόμα και τα στοιχεία της Κομισιόν για την Ελλάδα.

Και πώς να έκαναν διαφορετικά, αφού οι δηλώσεις Μοσκοβισί επί της ουσίας «γκρέμισαν» τους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η επικοινωνιακή ατζέντα των κομμάτων τους.

Αναλυτικότερα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, αφιέρωσε εξ’ ολοκλήρου τη σύντομή του παρέμβαση επιτιθέμενος στην ελληνική κυβέρνηση για την καθυστέρηση της αξιολόγησης και φυσικά όχι στους ακραίους κύκλους των δανειστών για τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Τη «σκυτάλη» στο αντεθνικό παραλήρημα πήρε η Μαρία Σπυράκη, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τον κ. Κύρτσο, καθώς εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Μοσκοβισί, ίσως γιατί έκανε το «λάθος» να διαψεύσει τη καταστροφολογική ρητορική της ΝΔ.

Τον ίδιο «δρόμο» ακολούθησε και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην παρέμβασή του, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ακολουθεί την πολιτική του καλοκαιριού του 2015, συστήνοντάς της να «μην παίζει με τη φωτιά».

Τη «δόξα» των 3 «γαλάζιων» ευρωβουλευτών φαίνεται πως ζήλεψε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, η οποία «ένωσε τη φωνή» της με τους προαναφερθέντες, κατηγορώντας και η ίδια με τη σειρά της την Κομισιόν για τα όσα λέει υπέρ της Ελλάδας.

Απόσπασμα από τις τοποθετήσεις Κεφαλογιάννη, Κύρτσου, Σπυράκη, Καϊλή:








Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus