Διυλιστήριο: Ποιος είναι ο παππάς κομάντο των Τεμπών : Συνταγματάρχης, ανεβαίνει σε τανκς, πετά με Απάτσι

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ποιος είναι ο παππάς κομάντο των Τεμπών : Συνταγματάρχης, ανεβαίνει σε τανκς, πετά με Απάτσι


Όταν η εκκλησία έρχεται κοντά με την… ακροαριστερά ή όταν ένας παππάς συνάντησε τον Τσίπρα.

Το παραπάνω ευτράπελο σκηνικό έγινε στην τελετή εγκαινίων της σήραγγας των Τεμπών, όπου με το πέρας της δοξολογίας, ένας εκ των ιερέων που χοροστατούσε στην τελετή πλησίασε τον πρωθυπουργό και του είπε τα εξής: Οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και η πίστη χάσματα. Να είστε πάντα καλά, και να διατηρήσετε αυτό το χαμόγελο. Απλώς θα ήθελα μια φωτογραφία, να έχω ένα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε το περιστατικό με χαμόγελο ενώ προθυμοποιήθηκε αμέσως να φωτογραφηθεί με τον αριστερό ιερέα, ο οποίος μάλιστα ύψωσε τη γροθιά του.Ασφαλώς θέλει.. τσαγανό να πλησιάσεις τον Πρωθυπουργό και μπροστά στις κάμερες να του ζητήσεις κάτι τέτοιο. Ομως ο ιερέας δεν είναι τυχαίος. Πρόκειται για τον Αθανάσιο Τσιμενίδη, που φέρει το βαθμό του Συνταγματάρχη καθώς ανήκει στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων.



Ο ιερέας Τσιμενίδης έχει πετάξει με ελικόπτερα Απάτσι, έχει ανέβει σε άρματα μάχης, έχει κάνει «σκηνάκια», συμμετέχει στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο.

«Μου αρέσουν τα οχυρά και έχω επισκεφθεί όλα τα οχυρά από τον Καναδά μέχρι τη Νότια Κορέα. Τα οχυρά τα υπερασπίζεσαι και με τον Σταυρό και με το ξίφος» έχει δηλώσει ο «μάχιμος» παπάς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του δήλωνε: «Εμείς σαν στρατιωτικοί ιερείς πάμε παντού, στον Στρατό, στο Ναυτικό και στην Αεροπορία.Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι στο ΑΤΑ και την Αεροπορία την αγαπώ γιατί τη θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στον Θεό και στον θάνατο. Και βέβαια έχω συμμετάσχει παντού, και σε σκηνάκια κοιμήθηκα, και πέταξα και με αεροπλάνα, και σε άρματα μάχης ανέβηκα.Τώρα για τα υπόλοιπα, σε πληροφορώ ότι οι στρατιωτικοί ιερείς συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες του Έθνους από το 1821 μέχρι σήμερα».

Ο Αθανάσιος Τσιμενίδης – κάποιοι τον αποκαλούν και «σύγχρονο Παπαφλέσσα» διαθέτει πτυχία Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας.

Είναι διευθυντής του Θρησκευτικού Γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ)



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus