Διυλιστήριο: VIDEO - Άδωνις: Το ΣτΕ κυβερνάει τη χώρα

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

VIDEO - Άδωνις: Το ΣτΕ κυβερνάει τη χώρα



Ας δούμε τι έλεγε στις 15/1/2009 ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ

Έκπληξη σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί – αν λάβουμε υπόψη τη συνολική του πολιτική πορεία- άλλα έτσι, κουβέντα να γίνεται για τονΆδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σαν βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε μια κάποια… διαφορετική άποψη ως προς τον ρόλο του ΣτΕ, σε σχέση με σήμερα.

«Πάρτε μια σοβαρή πρωτοβουλία να δούμε ποιος κυβερνάει την Ελλάδα.Η Βουλή, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, ή οι δικαστές του ΣτΕ που δεν ξέρουμε ποιος τους έχει ορίσει και από πού κρατάει η σκούφια τους;» έλεγε στις 15 Ιανουαρίου του 2009 στη Βουλή, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ., τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης και χαρακτήριζε το ΣτΕ «βραχνά».

Στη συνέχεια -πάντα με την ίδια «αδώνεια» οργή- ενημερώνει ότι αγανακτεί που το μισό δημόσιο χρέος είναι το ΣτΕ, για να κλείσει το δριμύ «κατηγορώ» του ρωτώντας «Θα πεινάσουν τα παιδιά μας επειδή θέλει το ΣτΕ να συγκυβερνήσει;».



Τώρα αν ο Άδωνις έκανε μία κάποια «κωλοτούμπα» αλλάζοντας κόμμα, αν ξέχασε πόσο πολύ βλάπτει το Συμβούλιο την ελληνική οικονομία, αν δεν πολυνοιάζεται αν τα παιδιά του πεινάσουν… είναι ένα άλλο θέμα. Και σίγουρα δεν είναι της παρούσης, αφού τώρα πια σαν «γαλάζιος» βουλευτής, κρίνει ότι… «το ΣτΕ είναι φίλος μας».

Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus