Διυλιστήριο: Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο


Επειδή και η προπαγάνδα πρέπει να έχει τα όριά της. Διαβάζουμε από ''έγκριτα΄΄ συστημικά ΜΜΕ ότι καταργείτε η έπαρση και ο εθνικός ύμνος από τα δημοτικά σχολεία. Αλήθεια εσείς είχατε έπαρση της σημαίας στο δημοτικό σας και ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου; Αν πραγματικά ένας αναγνώστης όπου θα μας πει ότι υπάρχει μια περιοχή στην Ελλάδα, μετά το 1980, όπου στο δημοτικό σχολείο είχαμε έπαρση της σημαίας, εμείς θα το αναφέρουμε για το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι .

Θα τρελαθούμε τελείως. Και παρατηρούμε κάποιοι Ελληνάρες να στεναχωριούνται για αυτή την εξέλιξη και όταν τους ρωτάς, εσύ είχες έπαρση της σημαίας, σου λένε φυσικά και όχι. Σε αυτήν την ατελείωτη προπαγάνδα έχουμε μπλέξει.

Και φυσικά το χορό τον συνέχισε ο fake news και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Και μεις δεν τον θεωρούμε τόσο χαζό και ανίδεο που να μην ξέρει ότι δεν έχουμε ανάκρουση του εθνικού ύμνου και έπαρση της σημαίας στα δημοτικά, αλλά πιστεύουμε ότι θεωρεί τόσο χαζούς τους ψηφοφόρους.

Πάντως λυπούμαστε για το κατάντημα της σημερινής δημοσιογραφίας και περισσότερο ιστορικών εφημερίδων που κάποτε πρέσβευαν κάτι

 
https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus