Διυλιστήριο: Ν.Δ.: Κινδυνεύει να μην κατέβει στις εκλογές! – Οι τράπεζες μπλοκάρουν τους λογαριασμούς!

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ν.Δ.: Κινδυνεύει να μην κατέβει στις εκλογές! – Οι τράπεζες μπλοκάρουν τους λογαριασμούς!



δια χειρός Πάρι Κουρτζίδης

Κι ενώ έρχεται η τρίτη αξιολόγηση, οι «θεσμοί» ζητάνε να γίνουν απαιτητά τα δάνεια των κομμάτων! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανήσυχος (για να μην πω τρομοκρατημένος) ότι θα γίνουν από τις τράπεζες απαιτητά 200 εκατ. ευρώ (τόσα χρωστάει η Ν.Δ.) και ως εκ τούτου θα μπλοκαριστούν όλοι τραπεζικοί λογαριασμοί του κόμματος. Κατά συνέπειαν, το κόμμα δεν θα μπορεί πλέον να λειτουργήσει ούτε στην καθημερινότητά του!

Σε εξαιρετικά στενή σύσκεψη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εκμυστηρεύθηκε τον φόβο του και πως έχει ήδη έτοιμη την ανακοίνωση-διάγγελμα. Τι περιλαμβάνει το plan B δεν ξέρω, αλλά να κατεβάσει ρολά και να ιδρύσει άλλο κόμμα δεν θα είναι νομικά εύκολο, ούτε και πολιτικά, γιατί θα θεωρηθεί ότι πάει να αποφύγει τα «γαλάζια βερεσέδια»…

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο μόνος που δεν φταίει για το δυσθεώρητο χρέος του κόμματος είναι ο Κυριάκος. Φυσικά, δεν φταίει ούτε ο ευπατρίδης Αβέρωφ, που πούλησε μέρος της περιουσίας του για να εξοφλήσει και να αφήσει και χρήματα μέσα στο «γαλάζιο ταμείο» όταν παρέδιδε στον πατέρα Μητσοτάκη και στον Δημητροκάλη… (Θυμάστε τα κλεμμένα κουπόνια;!)

Πηγή rpntv.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus