Διυλιστήριο: VIDEO - Η Μπακογιάννη είναι ακόμα εδώ ...

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

VIDEO - Η Μπακογιάννη είναι ακόμα εδώ ...

Χθες στην συζήτηση για την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για τυχόν ευθύνες του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, είδαμε την κυρία Μπακογιάννη να ωρύεται προς υπεράσπιση του κυρίου Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor1.

Ναι την κυρία Μπακογιάννη, την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η οποία μας είχε υποσχεθεί ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν δεν βγει το κόμμα της στην Βουλή. Και δεν μας έκανε την χάρη, και για το καλό του έθνους και φυσικά όλων μας, δέχτηκε να κατέβει στις εκλογές στην πρώτη εκλόγιμη θέση στο επικρατείας της ΝΔ. Βλέπεις εκεί δεν χρειάζεται ψήφους. 

Και τώρα εμφανίζεται δικαιωμένη ως βουλευτής, προερχόμενη από τους ψήφους του Ελληνικού λαού (εδώ μπορείτε να γελάσετε) και υποστηρίζει τον ''αθώο'' κύριο Μαρινάκη.

Για τον Ελληνικό λαό κυρία Μπακογιάννη έπρεπε να είσαστε σπίτι σας 


   

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus