Διυλιστήριο: Πλειστηριασμοί πλουσίων ματαιώνονται συνεχώς -Τι συμβαίνει με τις συλλογικότητες

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Πλειστηριασμοί πλουσίων ματαιώνονται συνεχώς -Τι συμβαίνει με τις συλλογικότητες



Στη δημοσιοποίηση των πλειστηριασμών που ματαιώνονται με υπαιτιότητα των λεγόμενων συλλογικοτήτων προχωρούν για δεύτερη εβδομάδα οι συμβολαιογράφοι.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει τέσσερις πλειστηριασμούς που ματαιώθηκαν χθες, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, για συνολικές οφειλές 39.079.643 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, οι πλειστηριασμοί που δεν έγιναν χθες, μετά από τη δράση των συλλογικοτήτων, ήταν:
  • Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας, για συνολικές οφειλές 12.336.000 €, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
  • Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτίριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στον δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας ανωνύμου εταιρείας, για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 €, από τα οποία 9.000.000 € ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στον δήμο της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 €.
  • Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής, για χρέη ανωνύμου εταιρείας, για συνολικές οφειλές της 3.093.643 €.

Πηγή: iefimerida.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus