Διυλιστήριο: «Αμετανόητος» ο Πάγκαλος: Ψηφίζει Μητσοτάκη και αποκαλεί τον Καραμανλή εφεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

«Αμετανόητος» ο Πάγκαλος: Ψηφίζει Μητσοτάκη και αποκαλεί τον Καραμανλή εφεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ


Το Διυλιστήριο λέει : ''.. Το χειρότερο δεν είναι αυτά που λέει ο Πάγκαλος. Το χειρότερο είναι ότι χαίρονται οι ΝεοΔημοκράτες, που τους υποστηρίζει ο πολιτικός των Ιμίων και του Οτσαλάν...''

Με δήλωση υποστήριξης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη άρχισε την… ραδιοφωνική του πορεία στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος που έχει… στρίψει για τα καλά προς τα δεξιά.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που από σήμερα έχει δική του εκπομπή, μέσω μικροφώνου χαρακτήρισε πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είχε το θάρρος να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Νέα Δημοκρατία και θα το ξανακάνω. Θα ψηφίσω Μητσοτάκη» σημείωσε.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά,.

«Ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ δεν έπρεπε να συμμετάσχει στο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας τον Ιούλιο του 2015», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το ποσοστό συμμετοχής θα ήταν τέτοιο που δεν θα νομιμοποιούσε το δημοψήφισμα».

Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής γιατί, όπως ισχυρίστηκε, επί πρωθυπουργίας του κάλπασαν προς το μπρος οι αριθμοί του δημόσιου χρέους.

«Τότε ξέφυγε το πράγμα. Υπάρχει όμως ένα καθεστώς προστασίας. Είναι η εφεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής» κατέληξε.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε, επίσης, ότι έχουν διαβρωθεί οι εξουσίες και η κυβέρνηση μας οδηγεί σε εμφύλιο (!) πόλεμο. «Τώρα δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Καμμένος με τις καραγκιοζίστηκες στολές που φοράει κατά καιρούς» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή neaselida.news

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus